Om Oss.

Café 2000 grundades år 2000 och var pionjär i Malmös salladsbarhistoria. Som nya ägare sedan 2018 efterlever vi med stolthet denna tradition samtidigt som vi sätter vår egen prägel på restaurangen. I våra nyrenoverade lokaler erbjuder vi Dig fräscha sallader, mixade av Dig eller från våra färdiga menyer. För den som efterfrågar en varm måltid finns varma egengjorda soppor. Hos oss finner Du även ett brett och noga utvalt sortiment av kalla och varma drycker.

Under dessa högst speciella omständigheter med anledning av Covid-19 vill vi framföra vår djupaste tacksamhet för alla kunders besök och stöd. Tillsammans kan vi ta oss igenom denna svåra tid. Tack för att ni är en del av Café 2000-familjen.

Vänligt

För oss är det viktigt att veta var våra råvaror kommer ifrån. Därför handplockar vi noga vårt sortiment och våra produkter tillverkas och förädlas i vårt eget kök. Vår ambition är att använda oss av så mycket ekologiska och närodlade produkter som möjligt.

Inkluderande

Vi vill att Café 2000 ska vara en plats för alla. Därför vara en hittar Du mängder av vegetariska, veganska och gluten- och laktosfria måltider hos oss.

Prisvärt

Gott, fräscht och centralt behöver inte kosta skjortan. Vår mat är inte bara snäll mot magen och miljön – den är också snälla mot din plånbok.

Play Video
Close Menu